Ipari tűzhelyek kiválasztási szepontjai

Ipari tűzhelyek, gáztűzhelyek, villanytűzhelyek

Az ipari tűzhely a nagykonyha egyik legfontosabb eleme, megkerülhetetlen ipari konyhagépe egy jól felszerelt professzionális nagykonyhának. Alapvetően a következő fajta ipari tűzhelyeket használják a nagykonyhák:

Alább két példát láthattok egy-egy ipari villanytűzhely infravörös és egy ipari gáztűzhely berendezésre.

Ipari villanytűzhely infravörös zónákkal

A gyártók nagyon figyelnek, hogy az ipari gáztűzhelyek és villanytűzhelyek tervezésénél olyan funkciókat és tulajdonságokat elérhetővé tegyenek a nagykonyhai berendezésekben, amik a mindennapi használat során nagy előnyt jelentenek. Ilyen például a gáz tűzhelyek lángja, amely az égőfejek új speciális kiképzésének és nagy precizitásának köszönhetően felveszi a serpenyő vagy lábas formáját és méretét tetszőleges átmérő esetén is, ezáltal biztosítva leghatékonyabb felhasználást.

Hendi ipari gáztűzhely 5 égővel

nagykonyhai felhasználásra ezek a berendezések elérhetőek villanytűzhely és gáztűzhely kivitelben is. A meglévő konyhai tulajdonságai szerint és a szakács által preferált főzési eljárások alapján érdemes a kiválasztást végrehajtani, mert mindegyik verziónak vannak előnyei és hátrányai is. A leg kedvezőbb megoldást úgy lehet biztosítani, ha az új ipari tűzhely beszerzése előtt az ügyfél igényei szerint értékeljük a készülékeket és beazonosítjuk a tervezett konyhai felhasználáshoz a szükséges legjobb ipari tűzhelyet, az ár érték arányt is figyelve.

A legújabb indukciós melegítési technika jellemzője a gyors és hatékony eljárás, nagyon kevés a hőveszteség,  közvetlenül a speciális indukciós edényt melegíti. Bizonyos esetekben ez lehet a legjobb választás.

Partner blogjainkon is sok érdekes témát olvashattok, nem sokára jelentkezünk a következő érdekes nagykonyhai gépek területén bevezetett modernizációval és innovációkkal.

Partnerünk a minőségi háztartási kisgépek webshop értékesítésében a Lampone Lifestyle.

KitchenAid robotgép a Lampone polcain:
 
 
 
Címkék: , , , , ,
Tovább a blogra »